Sanicat White Clumps Lotus

Det effektivt klumpbildande kattströet Sanicat Active White Lotus Flower sprider välbefinnande hos katten genom en behaglig, fräsch doft av lotusblommor och den mycket verksamma vätskeabsorptionen. Och medan den välgörande doften svävar i omgivningen kan du lita på att kattsanden fungerar säkert och effektivt. Den upptar urin och otrevlig doft mycket fort och binder dessa i klumpar. På så sätt hålls kattoaletten alltid hygieniskt fräsch och är attraktiv för katten, dygnet runt.

Active White är berikad med den naturliga kraften från aktivt syre. Dessutom är ströet dammfritt och fastnar inte på kattens tassar, så ditt hem förblir rent. Sanicat Active White Lotus Flower kattsand framställs till 100 % av naturlig, vit bentonit, vilken absorberar vätska effektivt med hela 200 % absorberingsförmåga. Sanicat Active white Lotus Flower är en effektiv och dryg kvalitetsprodukt.

Alla nya Sanicat-produkter som Sanicat Strong Clumps är förpackade i en kartong. Plastförbrukningen har reducerats till 0 %. Kartongen och papperet som används är certifierade av FSC (Forest Stewardship Council) och garanterar en hållbar förvaltning av naturresurser. Papper och kartong är 100 % återvinningsbara.

Lotusblomdoft för kontinuerlig fräschhet.

Sammansättning: Naturlig vit bentonit

Tillgängliga format: 10 liter

20 års erfarenhet

Bra kvalitet

Engagerad support